Bükfürdő És Környéke Látnivalók

alexandraboyce.com

Közelgő Események Itt Hajdúszoboszló

A szombati napon (04. 17) Hajdúszoboszlón jártak sportolóink, hiszen a BT Országos Teqball Bajnokság II. osztályának egyéni és páros fordulója zajlott. A tornán harminckét egyéni és tizenkét páros indult el. Akadémiánkat 5 sportoló képviselte egyéniben (Dombai Gergő, Farkas Márió, Csécsi Krisztián, Pál Zoltán és Pataki Zsolt) és egy duónk indult el párosban (Farkas / Dombai). A tornát jelenlétével megtisztelte, és a sportolókat köszöntötte a Magyar Teqball Szövetség új elnöke, dr. Janó Márk, főtitkára és egyben klubunk elnökhelyettese, Veres Péter, Hajdúszoboszló polgármestere, Czeglédi Gyula, valamint a Hajdúszoboszlói Sportegyesület elnöke, Marosi György Csongor. Egyéniben Pál Zoltánnak sikerült megszereznie egy előkelő 4. helyet, és így újabb értékes pontokat szerzett klubunknak, az egyesületek közötti pontversenyben. Párosban a Farkas Márió & Dombai Gergő kettős stabil és kiváló játékuknak köszönhetően a dobogó legfelső fokára állhattak.

Látnivalók

  • Személyiségtípusok | frissdiplomas.hu
  • Visszér gyógynövény tablette graphique
  • Közelgő események itt hajdúszoboszló fürdő
  • Közelgő események itt hajdúszoboszló térkép

Hírek – Phoenix Teqball Akadémia

közelgő események itt hajdúszoboszló szállás

Fürdő

Hírek 2021. 05. 25. Nincs hozzászólás 2021. 10. 2021. 03. Megújulunk… Akadémiánkat a Fővárosi Törvényszék 2019. augusztus elsején jegyezte be hivatalosan. Ekkor még egy kis társaságból állt egyesületünk, amely kis csapatot Id. Gattyán György és a Read More » 2021. 04. 26. 2021.

Aquapark

Az ily módon egyelőre munka nélkül álló járművek közül ad most kölcsön tesztelés céljára három eCitarót az állami busztársaság. A Tatán szolgálatot teljesítő példány A kormány nemrégiben a hazai nagyvárosok után a kisebb településekre is kiterjesztette a Zöld Busz Programot, illetve annak demonstrációs szakaszát. A villanybuszok gyakorlati kipróbálása mellett a kezdeményezés második felhívásában már a 25 ezer főnél kisebb lélekszámú városok, mint például Hajdúszoboszló, Komárom és Tata előtt is megnyílik a pályázati lehetőség az elektromos autóbuszok beszerzésére. A Zöld Busz Program második, 2022-2023 évekre vonatkozó pályázati felhívása várhatóan március végén jelenik meg. Ennek keretében a tervek szerint összesen mintegy 350 darab elektromos hajtású városi vagy elővárosi autóbusz és/vagy önjáró trolibusz beszerzésére, valamint a hozzájuk kapcsolódó töltőinfrastruktúra kiépítésére lehet majd finanszírozási kérelmet benyújtani. Az állami finanszírozás keretösszege még pontosan nem ismert, vélhetően megközelíti majd az 50 milliárd forintot.

közelgő események itt hajdúszoboszló térkép